01.08.2019

Suka takker AKADEMIET for en fantastisk indsats ved dette års bootcamp!

bootcamp_300

Mandag – ITALIEN.
Vi skar grøntsager og forberedte fyld til pizzaerne sammen med Pernille og Anne, og så bagte vi dem i en rigtig pizzaovn, som Jacob styrede. Mange kunne spise to hele pizzaer! Der var salat til og fine ternede duge på bordene ligesom i Italien. Det var en super dejlig start på årets bootcamp.

Tirsdag – INDIEN.
Vi tog til Amager Strandpark og fandt en skyggefuld græsplæne, hvor vi dyrkede yoga med Astrid og Gali. Vi fik rigtig bøjet alle leddene og blev dejligt smidige. Efter frokost spillede vi rundbold og hockey med Henrik.

Onsdag – AMERIKA.
Vi tog ud på stepperne ved Naturcenter Vestamager for at lave mad over bål med Stine og Pernille fra Økologisk Aftenskole. Vi samlede også urter sammen med naturvejlederen Jaris. Det var helt vildt varmt! Vi spiste chili con carne (uden kød) og fladbrød, vi selv havde bagt over bålet. 

Torsdag – AFRIKA.
Vi fik besøg af skuespillerne Sanne og Josefine, som tog os med ud til de vilde dyr på savannen. Vi lærte afrikanske kampråb og Hakka-dans, og til sidst tog vi på en drømmerejse og mødte et dyr. Vi øvede dansen mange gange, så vi kunne optræde med den fredag.

Fredag – SPANIEN.
Vi øvede hakka-dans og kampråb en sidste gang sammen med Sanne og Josefine. Imens tilberedte Martin en helstegt gris til os, så vi kunne holde en rigtig dejlig grisefest.

Tak for i år! Ses vi til næste år? Det håber vi!
Kærlig hilsen AKADEMIET (og Suka)

dof