Debat

Gitten Hammerberg

Har du lyst til at diskutere den tid vi lever i, og hvad den gør ved os - i et Hverdagsperspektiv - uden at det bliver en (parti)politisk diskussion? 

Så kom til Sukas debatarrangement med Gitten Hammerberg tirsdag d. 19.11.2019 kl. 19 i den gule villa, Dirch Passers Alle 2, Frederiksberg.

Oplægsholder: Gitten Hammerberg er uddannet ergoterapeut og master i organisationspsykologi MPO, samt indehaver af Hammerberg Organisationsudvikling.

Gitten tager udgangspunkt i sociologisk forskning, og nogle af de bud på samfundsudvikling som Institut for Fremtidsforskning har lavet.

Oplægget omhandler vores generationsforskelle, og deres betydning for vores værdigrundlag, samt syn på det der sker lige nu rent samfundsmæssigt.

Hvordan er vi et produkt af vores tid hver især? og hvad betyder det for forståelsen for hinanden som mennesker, på tværs af vores alder, både når det handler om måden at indrette sit liv på, børneopdragelse, forbrugsmønstre, tilknytning til arbejdsmarkedet, traditioner eller mangel på samme.

På baggrund af en mængde genkendelige eksempler fra hverdagen, åbnes der op for en debat i mindre grupper, med en afsluttende opsamling i plenum.

Der er plads til 40 deltagere, så tilmelding er nødvendig.
Tilmeldingsfrist er d.18.11.2019 kl 12. hos Suka på tlf. 39 56 03 79.

Gitten hammerberg_300.jpg

dof