Debat

Morten Bonde

Debataften hos SUKA den 19. marts 2019 fra kl. 19.00 til 21.00.
Sted: Ibos, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup 

SER DU BEGRÆNSNINGER FREM FOR MULIGHEDER?

Deltag i en spændende debat aften i SUKA regi den 19. marts 2019, hvor foredragsholder og kommunikationsekspert Morten Bonde spørger: Ser du begrænsninger frem for muligheder?

morten B.jpg


Morten Bonde – Senior Art Director hos LEGO - har en øjensygdom, der langsomt gør ham blind, og da han var ramt af stress og depression, og ikke anede hvordan han skulle komme videre i sit liv, spurgte han sig selv, ”Hvordan finder jeg lys, når alting omkring mig synes at blive mørkt”?

Med eksempler fra sit eget liv som synshandicappet, viser han sit publikum, hvordan de kan blive i stand til at vende negative tanker til positive, og hvordan de kan være bidragere til en positiv kultur. Det starter nemlig altid hos én selv

Som oplægsholder og motivator er Morten Bonde drevet af overbevisningen om, at vi alle har potentialet for storhed og ubegrænsede evner. Med hans letforståelige, opmuntrende, humoristiske og medfølende fortællestil, viser han hvordan vi alle kan rykke os.

Vi debatterer undervejs og i slutningen af debataftenen, hvordan vi selv kan se MULIGHEDER frem for BEGRÆNSNINGER og hvad der skal til for at nå vores mål.

 

Debat arrangementet er gratis. Der er kun plads til 50 deltagere, ”så det er først til mølle”.
Meld dig til hos suka@suka.dk, eller pr. telefon 39 56 03 79  åbningstid ma-to 10.00-15.00.

Tilmeldingsfrist: 14.3.2019 kl. 15.00.

dof