Monica Lylloff

Er I seje forældre til et barn med handicap eller særlige behov?

LEVs hovedstadssamarbejde indbyder i samarbejde med SUKA til foredrag/oplæg og debat med jurist Monica Lylloff, medstifter af Facebookgruppen #enmillionstemmer.

Dato: Torsdag den 7. oktober, kl. 19.00 - 21.30
Sted: Øregaardssalen, Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup

Monica har skrevet bogen "Seje mor" om at være forælder til tre børn med handicap eller psykisk sårbarhed. Monicas stil er åben, personlig og samfundskritisk på samme tid: "Der er brug for ændringer for familier som os", siger hun.

Der vil være et oplæg, og der bliver mulighed for debat og drøftelser undervejs. Deltagelse er gratis og alle er velkomne.

monica 2

Monica Lylloff er 43 år, mor til tre børn med særlige behov, jurist, medstifter af bevægelsen #enmillionstemmer og forfatter til bogen “Seje mor”.

I 2007 slog livet en kolbøtte for Monica Lylloff og hendes mand, da deres tvillinger blev født 11 uger for tidligt. Det blev starten på et liv som pårørende til 3 børn med hver deres diagnose.

Monica Lylloff fortæller i sit oplæg om en hverdag med diagnoser (autisme, adhd, angst, skolevægring, cerebral parese, hydrocephalus m.v.), hjælpemidler, specialskoler mv.

Oven i alt dette fortæller hun også om mødet med et system, som hun troede var skabt til at hjælpe, men som i stedet viste sig at være en labyrint og en kampplads.

Der er hårdt brug for landspolitiske ændringer, der kan forbedre vilkårene for landets seje familier. Monica fortæller derfor også om bevægelsen #enmillionstemmer og sin politiske kamp for forandringer, forbedringer og retssikkerhed.

Med venlig hilsen
LEVs Hovedstadssamarbejde & SUKA

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til LEV-Gentoftes formand Jens Christian Pedersen, telefon 28 43 08 02 eller bestyrelsesmedlem Hanne Stetting Duvå, telefon 20 30 20 66

dof