Politisk debatarrangement

Venner af Captum, SUKA og CSBB har igen fornøjelsen
af at kunne invitere til debat- og valg arrangement i forbindelse
med kommunalvalget.

Sted: Sundby Væksthus, Fussingsvej 17 og Løvstikkevej 69 . 2300 KBH.
Dato: Torsdag d. 16. september 
Klokken: 18:30 - 20:30


Du kan deltage fysisk eller digitalt hjemmefra og der er mulighed for at komme før debatten starter og spise aftensmad i Spisehuset. 

Vi er så heldige at Mette Frobenius, som er journalist og standupkomiker, vil styre os godt igennem aftenens debat. Har du allerede nu spørgsmål, du gerne vil have med i debatten, så send dem med i din tilmelding. Det bliver også muligt at stille spørgsmål til debatten.

  • Laura Rosenvinge fra Socialdemokratiet
  • Gyda Heding fra Enhedslisten
  • Jens-Kristian Lütken fra Venstre
  • Cheanne Niels fra Dansk Folkeparti
  • Klaus Mygind fra Socialistisk Folkeparti og
  • Line Ervolder fra Det Konservative Folkeparti.
  • Både socialborgmester Mia Nyegaard fra Radikale Venstre og Troels Christian Jakobsen fra Alternativet håber, at budgetforhandlingerne tillader dem at deltage. Hvis ikke sender begge partier nok en anden kyndig kandidat.

Tilmelding til fysisk deltagelse sker efter først-til-mølle-princippet og den digitale deltagelse er der ingen begrænsning på. Dog skal du tilmelde dig uanset deltagelsesform. Ved forudbestilling er der mulighed for at spise dagens ret i Spisehuset fra kl. 17.00. Det koster 45 kr. pr. portion.

Tilmeld dig arrangementet senest 13. september 2021 ved at skrive en mail til:
csbb-akademiet@kk.dk med dit navn, antal personer, evt. bestilling af mad og angiv om du ønsker at deltage fysisk eller online. Deltager du online får du tilsendt en kode.

politisk debat pic.jpg

dof