Livet med Synshandicap i Rhwanda

Senest opdateret 23. februar

Rhwanda

Tirsdag den 28. februar 2023 fra klokken 16.00 til klokken 20.00.

Klokken 16.00: Kaffe/te og kage
Vi drikker en god kop kaffe eller te og spiser gulerodskage

Klokken 16.30 til kl. 18.00: Livet med synshandicap i Rwanda
Denne måneds fællesspisning byder på en spændende mulighed for at høre om mennesker med synshandicap og deres vilkår i Rwanda fra Anne Sofie Marisa Jensen og Jens Hviid Sørensen, som er to af de tre frivillige for Dansk Blindesamfund, der besøgte landet sidste efterår, som en del af en delegation fra Dansk Blindesamfunds Afdeling for International udvikling.

De har nu lavet et foredrag om de oplevelser og observationer, de har fået med fra denne tur. Foredraget handler om samarbejdet med blindesamfundet i Rwanda, Dansk Blindesamfunds udviklingsarbejde generelt, samt hvordan dette samarbejde kommer både mennesker med synshandicap i syd og ikke mindst også danskere med synshandicap til gode.

Under foredraget vil I kunne høre lydbilleder bestående af uddrag fra den podcast, der blev produceret under turen, ligesom der også vil være forevisning af forskellige rwandiske genstande og masser af førstehåndsberetninger fra dette spændende land.

Klokken 18.00 til kl. 20.00 middag
Per og hans team laver en dejlig middag, som serveres i kantinen.

Menu 

• Skipperlabskovs med rødbeder og purløg
• Vegetarret: Landmandslabskovs
• Dessert: Panna cotta med kirsebær

Pris for deltagelse; Det koster 100 kroner at deltage. Prisen inkluderer kaffe m. kage, aftenens menu med 1 drik. Der kan enten betales ved døren, når du kommer eller man kan betale via Mobilepay på nummer: 45 85 22. NB! Hvis du betaler med Mobilepay, er det vigtigt, at du skriver dit navn i kommentarfeltet.

OBS. Du skal tilmelde dig arrangementet, før du betaler via mobilepay, så vi har dit navn på listen.

Om fællesspisninger på IBOS

Den sidste tirsdag i hver måned (på nær december og juli) spiser vi god mad sammen på IBOS. Gå ikke glip af hyggeaftener, hvor vi er sammen og spiser god mad.

Alle er inviteret: Venner af huset, tidligere og nuværende elever, kursister, borgere og pårørende og alle jeres venner. Der vil være god mad, som bliver lavet af IBOS’ køkkenteam under ledelse af kok Per Gylstorff, og en aktivitet inden maden, som varierer fra gang til gang. IBOS' medarbejdere og vores skønne frivillige hjælpes ad med at gøre det til en god og hyggelig oplevelse for alle. Giv gerne en hånd med, hvis du oplever at der er behov. Vi har bl.a. afholdt debatarrangementer, fortælleaften, politisk vælgermøde, koncert, kursus i førstehjælp, tema om synstolkning, lyrikaften og nyt fra IBOS' hjælpemiddeludstilling - og alle er velkomne til at komme med forslag, gode ideer til Jes Diemer på mailadressen JY3U@kk.dk.