Bente Klarlund

Bente Klarlund2

Dato: torsdag d. 19.01.2023
klokken: 19:00 - 21:00
Sted: Sundby Væksthus, Løvstikkevej 69, 2300 København S

Emne: Fysisk aktiv: fra vugge til krukke, fra sofakartoffel til supermotionist og for syge såvel som raske.

Pris: gratis.
Tilmelding til: suka@suka.dk senest fredag d. 5. januar 2023.

CSBB, Venner af Captum og Suka laver i samarbejde et debat arrangement, hvor Bente Klarlund er oplægsholder og styrer debatten omkring emnet:

FYSISK AKTIV FOR SYGE SÅVEL SOM RASKE... HVORDAN GØR VI?

Uanset, hvor man er i livet, er det vigtigt at være fysisk aktiv. Ung eller gammel, syg eller rask; det er vigtigt for både den fysiske og mentale sundhed at være aktiv. Det er også vigtigt at dyrke fælleskabet. Det er så vigtigt, at man burde kunne skrive en recept på både motion og venskab.

Nogle har brug for at komme i gang, andre dyrker så meget motion at det sunde er ved at kamme over. Men hvor meget motion er for meget? Findes der en tærskel, hvor det ikke længere er sundt? Er det farligt at være supermotionist?

I oplægget gennemgår Bente betydningen af fysisk aktivitet, når det gælder forebyggelse af sygdom, men også når et gælder styrkelse af såvel den fysiske som den mentale sundhed her og nu.

Der vil være 15 min. pause hvor det er muligt at købe vand eller kaffe/te.

KOM OG FÅ VIDEN OG DELTAG I DEBATTEN.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeldingen senest fredag d. 5. januar 2023 på e-mail: suka@suka.dk eller på telefon 3956 0379, oplys dit navn, e-mailadresse, antal personer og evt. forudbestilling af dagens ret. Ved forudbestilling er der fra kl. 17.00 mulighed for at købe dagens ret fra spisehuset til 55 kr.

Bente Klarlund2

Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet og professor i integrativ medicin og leder af TrygFondens Center for aktiv sundhed. Hendes foredrag er alle forskningsbaserede - De er fortalt levende, med humor og gode og tankevækkende eksempler.