Improteater - Etiske dilemmaer

DATO: Torsdag d. 25 maj 2023 klokken 19:00 – 21:00
HVOR: Sundbyvæksthus i salen, adgang enten via Løvstikkevej 69 eller Fussingvej 17, 2300 KBH S.
PRIS: Gratis

Kom og vær med til en aften med udveksling af synspunkter, gode ideer og plads til alvor og grin. Dette bliver et anderledes debatarrangement hvor vi debatterer hverdagens etiske dilemmaer i relationen mellem pårørende og deres barn med handicap og det pædagogiske arbejde.

Venner af Captum og Suka har i fælleskab hyret Lama improteater, så vi med afsæt i deres improviserede optrædener kan få en nysgerrig og konstruktiv debat om nogle af hverdagens dilemmaer. Dilemmaer som eksempelvis vedrører; tematikker som, hvorvidt det er okay, at begrænse et menneske med handicap for at beskytte dem. Hvad man kan gøre, hvis en borger nægter at modtage hjælp, og om det er okay ikke at blande sig, hvis to mennesker med handicap indleder et seksuelt forhold uden at være beskyttet med seksuelle overførte sygdomme og graviditet. Lama improteater gennemspiller nogle af hverdagens dilemmaer og vi tager efterfølgende en debat og håber at fælles refleksioner og nysgerrighed på andre perspektiver sender os klogere hjem.

Der er et begrænset antal pladser og det kræver tilmelding at deltage, hvilket sker på suka@suka.dk efter først-til-mølle-princippet. På dagen er det muligt at købe et måltid mad til 55 kr. fra Spisehuset. Der kan spises fra kl. 17:30. Bestilling af mad og antal måltider du/I ønsker skrives i tilmeldingsmailen. Tilmelding senest d. 22 maj 2023 på suka@suka.dk

Synstolkning af billed: Michael Hansen, Winnie Kristine og Elin Frederikson (Fra Lama Improteater) der står ved siden af hinanden og rækker hænderne frem mod kameraet og siger taa-daa!

Synstolkning af billed: Michael Hansen, Winnie Kristine og Elin Frederikson (Fra Lama Improteater) der står ved siden af hinanden og rækker hænderne frem mod kameraet og siger taa-daa!