Debat og Fællesspisning på IBOS

FÆLLESSPISNINGER PÅ IBOS
Den sidste tirsdag i hver måned (på nær december og juli) spiser vi god mad sammen på IBOS. Gå ikke glip af hyggeaftener, hvor vi er sammen og spiser god mad.

Alle er inviteret: Venner af huset, tidligere og nuværende elever, kursister, borgere og pårørende og alle jeres venner. 
Der vil være god mad, som bliver lavet af IBOS’ køkkenteam under ledelse af kok Per Gylstorff, og en aktivitet inden maden, som varierer fra gang til gang. 

IBOS' medarbejdere og vores skønne frivillige hjælpes ad med at gøre det til en god og hyggelig oplevelse for alle. Giv gerne en hånd med, hvis du oplever at der er behov. 

Vi har bl.a. afholdt debatarrangementer, fortælleaften, politisk vælgermøde, koncert, kursus i førstehjælp, tema om synstolkning, lyrikaften og nyt fra IBOS' hjælpemiddeludstilling - og alle er velkomne til at komme med forslag, gode ideer til Jes Diemer på mailadressen JY3U@kk.dk.

 

Dato: 31.01.2023
Klokken: 16:00 - 20:00
Sted: IBOS, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup

Dagens program:  

Klokken 16.00: Kaffe og kage
Vi drikker en god kop kaffe og spiser kage

Klokken 16.30 til kl. 18.00: debatarrangement
I samarbejde med SUKA afholder vi et debatarrangement om grænser - hvordan sætter vi dem, hvornår oplever vi at de bliver overskredet, og hvordan lærer vi at forstå hinandens grænser?
Vi belyser emnet fra forskellige vinkler med input fra cases, hvor mennesker med et synshandicap fortæller om oplevelser, hvor deres grænser er blevet udfordret, og hvordan det påvirker deres selvforståelse.

Vores ønske er, at når vi hører om hinandens grænser, bliver vi mere opmærksomme på andres oplevelser, og at vi måske også bliver mere tolerante, når vi forstår hensigten bag andres adfærd.

Debatten styres af debattør, komiker og konferencier Mette Frobenius.

Klokken 18.00 til kl. 20.00 middag
Per og hans team laver en dejlig middag, som serveres i kantinen.

Menu følger

• • • •  

Pris for deltagelse

Det koster 100 kroner at deltage. Prisen inkluderer kaffe m. kage, aftenens menu med 1 drik.

Der kan enten betales ved døren, når du kommer eller man kan betale via Mobilepay på nummer: 45 85 22. NB! Hvis du betaler med Mobilepay, er det vigtigt, at du skriver dit navn i kommentarfeltet.

OBS. Du skal tilmelde dig arrangementet, før du betaler via mobilepay, så vi har dit navn på listen.